Pievagrybių ir raudonųjų pupelių paploteliai
Ingredientai







1 skiltelė česnako
200g pievagrybių
1 kiaušinis
1 skardinė pomidorų piurė
60g smulkinto raudonėlio
Džiuvesėliai
Druska, pipirai
1 skiltelė česnako
200g pievagrybių
1 kiaušinis
1 skardinė pomidorų piurė
60g smulkinto raudonėlio
Džiuvesėliai
Druska, pipirai
- Žingsnis 1Nusausintas raudonąsias pupeles sumaišykite su smulkintu česnaku, pievagrybiais, kiaušiniu, pomidorų piure, džiuvesėliais, raudonėliu, druska ir pipirais.
- Žingsnis 2Su drėgnomis rankomis formuokite paplotėlius ir juos dėliokite ant kepimo popieriaus.
- Žingsnis 3Paplotėlius 10 minučių kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C. Galite gardinti šviežiomis salotomis.
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Tradicinis čili troškinys
Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būna dienų, kai prie puodų ilgai stovėti nesinori. Todėl čili troškinys su „Bonduelle“ pupelėmis čili padaže – gardus patiekalas greitai vakarienei ar pietums. Paruošimas tetruks 20 minučių!