Tradicinis čili troškinys
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
500g maltos jautienos
1 jauno poro
Tarkuoto ementalio sūrio
2 šaukšteliai malto kumino
Krekerių
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Supjaustykite svogūnus ir sutraiškykite česnaką. Apkepkite juos keptuvėje.
- Žingsnis 2Apkepus sudėkite jautieną ir kepkite dar apie 10 minučių.
- Žingsnis 3Supilkite „Bonduelle“ raudonasias pupeles į čili padažą kartu su prieskoniais. Kepkite dar keletą minučių.
- Žingsnis 4Supjaustykite porą juostelėmis.
- Žingsnis 5Ant troškinio užbarstykite poro ir ementalio sūrio.
- Žingsnis 6Patiekite kartu su krekeriais.
- ATRASK RECEPTĄ
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!
- ATRASK RECEPTĄ
Meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiauliena carnitas
Kai oras dvelkia vasaros šiluma, tikriausiai nėra geresnio būdo praleisti laiką su šeima ir draugais, nei dalinantis gardžiais, aromatingais patiekalais po atviru dangumi. Vienas tokių galėtų būti meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiauliena, dar kitaip žinoma kaip „carnitas“, kurie leidžia pajusti Meksikos virtuvės autentiškumą ir šilumą. „Carnitas“ – tai tradicinis meksikietiškas patiekalas, kilęs iš Centrinės Meksikos regiono, kur kiauliena lėtai verdama savo sultyse su įvairiais prieskoniais, kol tampa itin minkšta ir aromatinga. Leiskite šiam receptui tapti jūsų vasaros (ir ne tik) žvaigžde, sukuriančia ne tik skanias akimirkas, bet ir nepamirštamus prisiminimus.
- ATRASK RECEPTĄ
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.






.webp)







.webp)

