Pinterest

Tradicinis čili troškinys

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būna dienų, kai prie puodų ilgai stovėti nesinori. Todėl čili troškinys su „Bonduelle“ pupelėmis čili padaže – gardus patiekalas greitai vakarienei ar pietums. Paruošimas tetruks 20 minučių!
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže

2 svogūnų

2 česnako skiltelių

500g maltos jautienos

1 jauno poro

Tarkuoto ementalio sūrio

2 šaukšteliai malto kumino

Krekerių

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių čili padaže

2 svogūnų

2 česnako skiltelių

500g maltos jautienos

1 jauno poro

Tarkuoto ementalio sūrio

2 šaukšteliai malto kumino

Krekerių

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Raudonosios pupelės 'Čili' padažeRaudonosios pupelės 'Čili' padaže
  1. Žingsnis 1
    Supjaustykite svogūnus ir sutraiškykite česnaką. Apkepkite juos keptuvėje.
  2. Žingsnis 2
    Apkepus sudėkite jautieną ir kepkite dar apie 10 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Supilkite „Bonduelle“ raudonasias pupeles į čili padažą kartu su prieskoniais. Kepkite dar keletą minučių.
  4. Žingsnis 4
    Supjaustykite porą juostelėmis.
  5. Žingsnis 5
    Ant troškinio užbarstykite poro ir ementalio sūrio.
  6. Žingsnis 6
    Patiekite kartu su krekeriais.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!

    ATRASK RECEPTĄ
  • Meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiauliena carnitas

    Meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiauliena carnitas

    Kai oras dvelkia vasaros šiluma, tikriausiai nėra geresnio būdo praleisti laiką su šeima ir draugais, nei dalinantis gardžiais, aromatingais patiekalais po atviru dangumi. Vienas tokių galėtų būti meksikietiški „tacos“ su plėšyta kiauliena, dar kitaip žinoma kaip „carnitas“, kurie leidžia pajusti Meksikos virtuvės autentiškumą ir šilumą. „Carnitas“ – tai tradicinis meksikietiškas patiekalas, kilęs iš Centrinės Meksikos regiono, kur kiauliena lėtai verdama savo sultyse su įvairiais prieskoniais, kol tampa itin minkšta ir aromatinga. Leiskite šiam receptui tapti jūsų vasaros (ir ne tik) žvaigžde, sukuriančia ne tik skanias akimirkas, bet ir nepamirštamus prisiminimus.

    ATRASK RECEPTĄ
  • Čili troškinys

    Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

    ATRASK RECEPTĄ