Vegetariška pica
Pomidorų padažo
1 pakelio šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
Tarkuoto sūrio
Druskos ir pipirų
Pomidorų padažo
1 pakelio šaldytų Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
Tarkuoto sūrio
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- Žingsnis 2Ant kepimo popieriaus formuokite tešlą, jos kraštus užlenkite.
- Žingsnis 3Tešlos viduryje padarykite keletą skylučių ir kepkite orkaitėje apie 15 minučių iki kol tešla taps šviesiai rusva.
- Žingsnis 4Dalį žirnelių perliekite verdančiu vandeniu. Kukurūzus ir raudonąsias pupeles nusausinkite.
- Žingsnis 5Iškepus tešlai, ją aptepkite pomidorų padažu. Ant viršaus dėkite žirnelius, kukurūzus ir raudonąsias pupeles.
- Žingsnis 6Pagardinkite tarkuotu sūriu ir prieskoniais.
- Žingsnis 7Kepkite orkaitėje dar 10-15 minučių.
Tailandietiškas „Red Thai“ karis
„Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!