Raudonųjų pupelių braunis
Sveiki patiekalai ant jūsų stalo nudžiugins šeimą, todėl siūlome vieną iš jų pasigaminti patiems. Raudonųjų pupelių braunis, dar vadinamas šokoladiniu pyragu, yra kiekvieno smaližiaus svajonė! Mažiau cukraus ir jokių miltų!
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai








Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių
150g juodojo šokolado
50g rudo cukraus
50ml jūsų pasirinkto pieno
2 kiaušiniai
1 sauja jūsų pasirinktų riešutų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės ekstrakto
Sviesto
150g juodojo šokolado
50g rudo cukraus
50ml jūsų pasirinkto pieno
2 kiaušiniai
1 sauja jūsų pasirinktų riešutų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės ekstrakto
Sviesto
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių
150g juodojo šokolado
50g rudo cukraus
50ml jūsų pasirinkto pieno
2 kiaušiniai
1 sauja jūsų pasirinktų riešutų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės ekstrakto
Sviesto
150g juodojo šokolado
50g rudo cukraus
50ml jūsų pasirinkto pieno
2 kiaušiniai
1 sauja jūsų pasirinktų riešutų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės ekstrakto
Sviesto
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Raudonąsias pupeles nusausinkite. Juodą šokoladą išlydykite vandens vonelėje.
- Žingsnis 2Plaktuve sumaišykite pupeles su pienu. Pridėkite kiaušinius, lydytą šokoladą, cukrų, vanilės ekstraktą ir kepimo miltelius.
- Žingsnis 3Stambiai sukapokite riešutus ir juos, atsargiai maišydami, suberkite į mišinį.
- Žingsnis 4Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite pagamintą mišinį. Kepkite orkaitėje apie 25 minutes.
- Žingsnis 5Leiskite atvėsti ir supjaustykite.
Taip pat atrask...