Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as (dubuo)
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
80 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
60 g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“,
50 g raudonojo svogūno,
80 g pomidoro,
pagal skonį druskos, juodųjų maltų pipirų,
1 vnt. žaliosios citrinos.
kalendros,
svogūnų laiškų,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g mėtų,
10 g žaliųjų citrinų sulčių.
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
80 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
60 g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“,
50 g raudonojo svogūno,
80 g pomidoro,
pagal skonį druskos, juodųjų maltų pipirų,
1 vnt. žaliosios citrinos.
kalendros,
svogūnų laiškų,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g mėtų,
10 g žaliųjų citrinų sulčių.
- Žingsnis 1Į puodą įpilkite vandens, užvirkite jį ir sudėkite ryžius. Virkite 12 min.
- Žingsnis 2Pomidorus ir raudonus svogūnus supjaustykite kubeliais. Graikišką jogurtą sumaišykite su smulkintomis mėtomis ir žaliųjų citrinų sultimis.
- Žingsnis 3Į dubenėlius dėkite ryžius, ant viršaus ratu dėkite pjaustytus pomidorus, svogūnus, kukurūzus. Šalia dėkite raudonąsias pupeles, baltąsias pupeles pomidorų padaže ir raudonąsias pupeles „čili“ padaže. Viską apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis bei graikiško jogurto-mėtų padažu. Papuoškite kalendra, svogūnų laiškais ir ridikėliais. Meksikietiškas vegetariškas bowl‘as jau paruoštas – skanaus!
Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais
Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!
Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!