Pinterest

Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
160 g kukurūzų traškučių „nachos“,

100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,

150 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

60 g gvakamolės.

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių,

aitriųjų pipirų.
Ingredientai 2 porcijoms
160 g kukurūzų traškučių „nachos“,

100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,

100 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,

60 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,

60 g konservuotos baltųjų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“ „Vapeur“,

150 g čederio sūrio,

50 g pomidorų salsos,

60 g gvakamolės.

svogūnų laiškų,

kalendros,

ridikėlių,

aitriųjų pipirų.
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 200 oC. Į kepimo skardą sudėkite kukurūzų traškučius „nachos“.
  2. Žingsnis 2
    Sudėkite kukurūzus, raudonąsias pupeles, pupeles „čili“ padaže ir baltąsias pupeles pomidorų padaže. Pabarstykite tarkuotu čederio sūriu ir kepkite orkaitėje 5–6 min., kol išsilydys sūris.
  3. Žingsnis 3
    Ant iškeptų „nachos“ dėkite pomidorų salsą, gvakamolę. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, aitriaisiais pipirais ir ridikėliais.
  4. Žingsnis 4
    Štai ir viskas – vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais jau paruoštas. Skanaukite ir mėgaukitės juo kartu su šeima ar draugais!