Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu
80 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
50 g pieno,
80 g fermentinio sūrio,
40 g svogūno,
60 g miltų,
aliejaus (kepimui),
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų.
250 g graikiško jogurto,
10 g mėtų,
5 g česnako,
pagal skonį žaliųjų citrinų sulčių,
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų.
80 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
50 g pieno,
80 g fermentinio sūrio,
40 g svogūno,
60 g miltų,
aliejaus (kepimui),
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų.
250 g graikiško jogurto,
10 g mėtų,
5 g česnako,
pagal skonį žaliųjų citrinų sulčių,
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų.
- Žingsnis 1Kiaušinius išplakite su pienu, druska ir pipirais, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti grietinės tirštumo, jei gavosi skystesnė, – berkite dar truputį miltų, jei tirštesnė, – pilkite dar truputį pieno.
- Žingsnis 2Susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite sūrį. Įmaišykite šiuos ingredientus į tešlą, taip pat įmaišykite kukurūzus.
- Žingsnis 3Į įkaitintą keptuvėje aliejų dėkite po porą šaukštų tešlos ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol apskrus.
- Žingsnis 4Česnaką bei mėtas susmulkinkite ir sumaišykite su jogurtu. Padažą pagal skonį pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis, druska bei žiupsneliu pipirų. Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu jau paruošti – skanaukite ir mėgaukitės!
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.