Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.
Lengvas
2 asmenims
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
2 vnt. tortilijų,
60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
80 g ryžių,
120 g „Portobello“ grybų,
80 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
50 g gvakamolės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
80 g ryžių,
120 g „Portobello“ grybų,
80 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
50 g gvakamolės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
Ingredientai 2 porcijoms
2 vnt. tortilijų,
60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
80 g ryžių,
120 g „Portobello“ grybų,
80 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
50 g gvakamolės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
60 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
80 g ryžių,
120 g „Portobello“ grybų,
80 g čederio sūrio,
50 g pomidorų salsos,
50 g gvakamolės,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
- Žingsnis 1švirkite ryžius. Grybus supjaustykite griežinėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite 8–10 min., kol apskrus. Pabarstykite druska ir pipirais
- Žingsnis 2Tortilijos centre dėkite ryžius, keptus „Portobello“ grybus, tarkuotą čederio sūrį, kukurūzus, garuose ruoštas raudonąsias pupeles ir raudonąsias pupeles „čili“ padaže, pomidorų salsą ir gvakamolę.
- Žingsnis 3Sukite: įdarą tvirtai apgaubkite apatine tortilijos dalimi, tuomet užlenkite šonus ir susukite į tvirtą suktinuką. Buritą šildykite įkaitintoje keptuvėje 3–5 min. iš visų pusių, kol tortilija lengvai apskrus. Štai ir viskas – vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis jau paruoštas. Skanaus!
Taip pat atrask...