Auksinis traškumas, pagardintas aitrumu
Produktas, kuris jau pasiruošęs keliauti į Jūsų gaminamą čili troškinį ar tortilijas. Kukurūzai su aitriosiomis paprikomis - puikus derinys Jūsų tobulam patiekalui.
Daržovės (saldieji kukurūzai 78%, smulkintos raudonos saldžiosios paprikos 8%), vanduo, druska, bulvių krakmolas, aitrioji paprika 0,18%, tirštiklis: ksantano derva, pupenių derva, antioksidantas: askorbo rūgštis.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 319 kJ | |
Energija (kcal) | 76 kcal | |
Riebalai (g) | 1 g | |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,1 g | |
Angliavandenių (g) | 13 g | |
- iš kurių cukraus (g) | 7,2 g | |
Skaidulų (g) | 3 g | |
Baltymų (g) | 2,2 g | |
Druskos (g) | 0,27 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.