Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų brokolių
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
110g ryžių
1 žaliosios cukinijos
1 geltonosios cukinijos
1 žaliosios ir raudonosios paprikos
2 š. balzaminio acto
2 š. alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
110g ryžių
1 žaliosios cukinijos
1 geltonosios cukinijos
1 žaliosios ir raudonosios paprikos
2 š. balzaminio acto
2 š. alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų brokolių
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
110g ryžių
1 žaliosios cukinijos
1 geltonosios cukinijos
1 žaliosios ir raudonosios paprikos
2 š. balzaminio acto
2 š. alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
110g ryžių
1 žaliosios cukinijos
1 geltonosios cukinijos
1 žaliosios ir raudonosios paprikos
2 š. balzaminio acto
2 š. alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai
- Žingsnis 1Ryžius virkite dideliame vandens kiekyje.
- Žingsnis 2Kubeliais supjaustykite paprikas ir cukinijas.
- Žingsnis 3Apkepkite juos keptuvėje su šaukštu alyvuogių aliejaus.
- Žingsnis 4Į keptuvę sudėkite dar šaltus „Bonduelle Vapeur“ garuose ruoštus brokolius ir žirnelius.
- Žingsnis 5Patroškinkite apie 3 minutes.
- Žingsnis 6Paruoškite padažą, sumaišydami balzaminį actą ir alyvuogių aliejų.
- Žingsnis 7Dubenyje sumaišykite daržoves su ryžiais. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Žingsnis 8Atvėsusius ryžius su daržovėmis pagardinkite padažu.
Taip pat atrask...


.webp)









