Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais

Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šalta žiema, ar lietinga, niūri diena.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

4 vidutinio dydžio cukinijų

Sauja ridikėlių

Citrinos sulčių

2 v.š. medaus

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

4 vidutinio dydžio cukinijų

Sauja ridikėlių

Citrinos sulčių

2 v.š. medaus

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Nuplaukite cukinijas ir jas supjaustykite kuo ploniau.
  2. Žingsnis 2
    Keptuvėje, ant alyvuogių aliejaus, apkepkite cukinijas. Cukinijos turi įgauti švelnų rudumą.
  3. Žingsnis 3
    Žaliuosius žirnelius kepkite keptuvėje apie 3 minutes.
  4. Žingsnis 4
    Ridikėlius nuplaukite ir supjausytkite į dvi dalis.
  5. Žingsnis 5
    Dubenėlyje sumaišykite citrinos sultis su medumi, pagardinkite prieskoniais.
  6. Žingsnis 6
    Sumaišykite visas daržoves ir pagardinkite pagamintu padažu.