1. >Produktai
  2. >Brokolių ryžiai

Daugiau daržovių Tavo lėkštėje

Smulkiai pjaustyti brokoliai, kurie patiekale gali pakeisti ryžius. Atraskite naują pjaustymo būdą, kurį galite pritaikyti savo kasdieniniuose patiekaluose.

grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Brokoliai

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 102 kJ
Energija (kcal) 24 kcal
Riebalai (g) 0,4 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 2,1 g
- iš kurių cukraus (g) 1,2 g
Skaidulų (g) 2,6 g
Baltymų (g) 1,8 g
Druskos (g) 0,03 g
Vitamino B9 (µg) 52 µg
paruošimo būdas

Puode: neatšildytą produktą sudėti į didelį kiekį verdančio vandens, virti 3 minutes. Keptuvėje: kepti aliejuje 7 minutes. Mikrobangų krosnelėje: pašildykite 10 minučių (800W).

laikymo sąlygos

Šaldytuve (nuo 0°C iki +3°C) 24val. Laikant -18°C temperatūroje: suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Bulvių košė su brokoliais

    Jeigu racione karaliauja brokoliai, tuomet šis receptas tikrai patiks! Kitokia bulvių košė puikiai tiks kaip pagrindinis patiekalas arba garnyras. Išmėginkite ir liksite nustebinti!

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.

  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!

Daugiau receptų