Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Lazanija su jautiena ir lęšiais
Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau baltymų bei skaidulų.. nuostabaus skonio!
Lengvas
4 asmenims
45 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
8 virti lazanijos lakštai
200g maltos jautienos
300g Bonduelle garuose ruoštų lęšių
600ml pomidorų pastos
1 raudonas arba baltas svogūnas
1 skiltelė česnako
1 lauro lapas
2 stiklainiai rikotos, po 250 g
200ml grietinėlės
2 valg. š. aliejaus (saulėgrąžų, alyvuogių)
100 g tarkuoto sūrio
1 gabalėlis sviesto
Smulkios druskos, šviežiai maltų pipirų
Patiekti: žalios salotos
Ingredientai 4 porcijoms
8 virti lazanijos lakštai
200g maltos jautienos
300g Bonduelle garuose ruoštų lęšių
600ml pomidorų pastos
1 raudonas arba baltas svogūnas
1 skiltelė česnako
1 lauro lapas
2 stiklainiai rikotos, po 250 g
200ml grietinėlės
2 valg. š. aliejaus (saulėgrąžų, alyvuogių)
100 g tarkuoto sūrio
1 gabalėlis sviesto
Smulkios druskos, šviežiai maltų pipirų
Patiekti: žalios salotos
Receptas pagamintas su
Garuose ruošti 'Vapeur' lęšiai
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C. Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Apkepkite juos aliejuje. Sudėkite mėsą, keletą minučių pakepinkite. Sudėkite lęšius. Išmaišykite, tada sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 2
Kol jautienos pomidorų padažas ir lęšiai verda 6–7 minutes, paruoškite baltąjį padažą. Dubenyje sumaišykite rikotą, grietinėlę, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Sviestu ištepto indo dugną uždenkite 2 lazanijos lakštais. Uždenkite puse jautienos-lęšių pomidorų padažo. Uždenkite lazanijos sluoksniu, tada baltuoju padažu.
Žingsnis 4
Toliau keiskite sluoksnius, kol susinaudos visos sudedamosios dalis. Gardinkite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių, kol lazanija taps auksinės spalvos. Patiekite karštą su pasirinktomis žaliosiomis salotomis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Falafeliai su lęšiais
Falafeliai su lęšiais – tiems, kurie nebijo eksperimentuoti ir nori atrasti naujų skonių pasaulį.
Lęšių sriuba
Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas pu...