Paprasta ir skanu

Garuose ruošti lęšiai pasiruošę keliauti į pagrindinius patiekalus, salotas ar užkandžius. Traškūs, skanūs ir itin maistingi!

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 265 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Lęšiai, vanduo, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis, kietiklis: kalcio chloridas, natūralus kvapiklis

Sudėtyje yra salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 446 kJ
Energija (kcal) 106 kcal
Riebalai (g) 0,7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 14 g
- iš kurių cukraus (g) 0,5 g
Skaidulų (g) 4,7 g
Baltymų (g) 8,5 g
Druskos (g) 0,51 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Lęšių sriuba

    Lęšių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Nors sriuba su lęšiais neretai vegetariška, ji yra itin soti – lęšiai turi labai daug baltymų, todėl puikiai atstoją mėsą. Tiesa, visuomet galite pagardinti patiekalą ir mėgstamos mėsos gabalėliais. Taigi, kaip greitai paruošti maistingą sriubą?

  • Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis

    Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis

  • Spagečiai su bolonijos padažu iš lęšių

    Spagečiai su bolonijos padažu iš lęšių

Daugiau receptų