1. >Receptai
  2. >Avinžirnių kamuoliukai

Avinžirnių kamuoliukai

Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užkandis, ar net kaip vienas iš patiekalų ant Jūsų Šv. Kūčių stalo!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle Vapeur avinžirnių (425ml)

1 š. datulių pastos ar per naktį mirkytų datulių

4 š. riešutų sviesto

½ a.š. cinamono

Kokoso drožlių ir kakavos pagal skonį
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle Vapeur avinžirnių (425ml)

1 š. datulių pastos ar per naktį mirkytų datulių

4 š. riešutų sviesto

½ a.š. cinamono

Kokoso drožlių ir kakavos pagal skonį
  1. Žingsnis 1
    Bonduelle Vapeur avinžirnius sumaišykite su datulių pasta, cinamonu bei riešutų sviestu.
  2. Žingsnis 2
    Iš gautos masės formuokite kamuoliukus.
  3. Žingsnis 3
    Suformuotus kamuoliukus apvoliokite kokoso drožlėmis, kakava ar bet kuo kitu, pasirenkant pagal skonį.
  4. Žingsnis 4
    Prieš patiekiant rekomenduojame palaikyti šaldytuve apie 30 min. Skanaus!
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!

  • Graikiški makaronai
  • Falafeliai su jogurtiniu padažu