1. >Receptai
  2. >Falafeliai su lęšiais

Falafeliai su lęšiais

Falafeliai su lęšiais – tiems, kurie nebijo eksperimentuoti ir nori atrasti naujų skonių pasaulį.
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
60 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
300g virtų lęšių

1 morkos

3 v.š. miltų

Aliejaus kepimui

1 česnako skiltelė

1/2 šaukštelio kumino

Saujos petražolių

Čiobrelio, lauro lapų
Ingredientai 4 porcijoms
300g virtų lęšių

1 morkos

3 v.š. miltų

Aliejaus kepimui

1 česnako skiltelė

1/2 šaukštelio kumino

Saujos petražolių

Čiobrelio, lauro lapų
  1. Žingsnis 1
    Nuskuskite ir supjaustykite morką. Virkite lęšius, o į juos pagal skonį įberkite čiobrelių, lauro lapų. Į puodą įmeskite morkas ir viską virkite tol, kol jos išvirs. Prieš išjungdami ugnį įberkite žiupsnelį druskos.
  2. Žingsnis 2
    Trintuve sudėkite česnaką, svogūną ir petražoles. Vėliau įdėkite lęšius su morkomis ir viską gerai sutrinkite.
  3. Žingsnis 3
    Į masę įdėkite miltus ir kuminą. Sumaišykite mentele.
  4. Žingsnis 4
    Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus iš masės ir kepkite juos aliejuje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Spagečiai su bolonijos padažu iš lęšių
  • Lęšių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas pu...

  • Lazanija su jautiena ir lęšiais

    Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau ...