Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
20 minučių
Ingredientai






Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
80g žaliųjų žirnelių
50g kepintų svogūnų
100g pjaustyto kumpio
3 kiaušinių
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. ryžių acto
- Žingsnis 1Kiaušinius įmuškite į indą, gardinkite prieskoniais, išmaišykite ir maišydami supilkite į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus. Viską maišykite, jog gautumėte omletą mažais gabaliukais.
- Žingsnis 2Pakaitinkite sezamų aliejų: sudėkite žiedinių kopūstų ryžius, svogūnus ir žaliuosius žirnelius. Viską apšlakstykite ryžių actu.
- Žingsnis 3Pridėkite kumpį ir omleto gabaliukus. Gardinkite druska ir pipirais. Serviruokite karštą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
- ATRASK RECEPTĄ
Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su citrinomis ir petražolėmis
- ATRASK RECEPTĄ
Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais
- ATRASK RECEPTĄ
Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinės graužaties galite valgyti kasdien.
Taip pat atrask...


.webp)













.webp)