Vegetariškas kalafiorų ryžių plovas su citrinomis ir petražolėmis
30 minučių
Ingredientai
1 žmogui
400 g Bonduelle šaldytų Kalafiorų ryžių
80 ml daržovių sultinio
1 g šviežio čiobrelio
20 g aliejaus
20 g sviesto
50 g svogūnų
Puse citrinos
5 g petražolių
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
80 ml daržovių sultinio
1 g šviežio čiobrelio
20 g aliejaus
20 g sviesto
50 g svogūnų
Puse citrinos
5 g petražolių
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
Ingredientai 1 porcijai
400 g Bonduelle šaldytų Kalafiorų ryžių
80 ml daržovių sultinio
1 g šviežio čiobrelio
20 g aliejaus
20 g sviesto
50 g svogūnų
Puse citrinos
5 g petražolių
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
80 ml daržovių sultinio
1 g šviežio čiobrelio
20 g aliejaus
20 g sviesto
50 g svogūnų
Puse citrinos
5 g petražolių
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
- Žingsnis 1Kalafiorų ryžius atlaidinkite per naktį šaldytuve; nusausinkite. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite smulkiais kubeliais 4-5 mm dydžio. Petražoles nuplaukite, atskirkite nuo stiebų ir smulkiai sukapokite peiliu.
- Žingsnis 2Ant viryklės užkaiskite puodelį, supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus su čiobreliu. Kepkite 2-3 minutes ant vidutinės kaitros, pamaišant. Pagardinkite cukrumi druska ir pipirais, bet nepadauginkite.
- Žingsnis 3Į keptus svogūnus dėkite nusausintus kalafiorų ryžius ir gerai apkepinkite. Kepkite apie 3-4 minutes, ant didesnės kaitros, pastoviai pamaišant.
- Žingsnis 4Daržovių sultinį turėkite šiltą, pilant neatšaldys jau karštų ingredientų puode. Supilkite daržovių sultinį ir užvirkite. Puodui užvirus, palikite pavirti apie 5-6 minutes, kol sultinys išgaruos.
- Žingsnis 5Ant nusigarinusio plovo, užtarkuokite pusės citrinos žievelės (sulčių nespauskite), įdėkite pusę kapotų petražolių, sviestą, gerai išmaišykite ir paragaukite, jai reikia pagardinkite druska, pipirais, šiek tiek cukraus.
- Žingsnis 6Pateikite į dubenėlį, ant viršaus pabarstykite likusias petražoles, bei pridėkite citrinos skiltelę.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūstų ryžiais
Žiedinių kopūstų ryžių troškinys
Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Žiedinių kopūstų pica
Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinės graužaties galite valgyti kasdien.
Taip pat atrask...