„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis
40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g ananaso,
50 g pomidorų salsos.
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g mėtų,
10 g žaliųjų citrinų sulčių.
6 vnt. krevečių,
pagal skonį žaliosios citrinos žievelės ir sulčių,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
šlakelio aliejaus.
40 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
40 g konservuotų raudonųjų pupelių „čili“ padaže „Bonduelle“,
20 g konservuotų baltųjų pupelių „Bonduelle“ „Vapeur“,
50 g ananaso,
50 g pomidorų salsos.
svogūnų laiškų,
kalendros,
ridikėlių.
60 g graikiško jogurto,
20 g mėtų,
10 g žaliųjų citrinų sulčių.
6 vnt. krevečių,
pagal skonį žaliosios citrinos žievelės ir sulčių,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
šlakelio aliejaus.
- Žingsnis 1Krevetes užmarinuokite su žaliųjų citrinų sultimis ir žievele, įberkite druskos, pipirų ir įpilkite šlakelį aliejaus. Kepkite ant įkaitintos keptuvės 2–3 minutes iš abiejų pusių.
- Žingsnis 2Graikišką jogurtą sumaišykite su smulkintomis mėtomis ir žaliųjų citrinų sultimis.
- Žingsnis 3„Tacos“ paplotėlius pašildykite keptuvėje su šlakeliu aliejaus – šildykite apie 30 sekundžių iš abiejų pusių.
- Žingsnis 4Tuomet ant pašildytų „tacos“ paplotėlių dėkite keptas krevetes, kubeliais pjaustytą ananasą, pomidorų salsą, konservuotus kukurūzus, raudonąsias pupeles su „čili“ padažu ir baltąsias pupeles. Ant viršaus dėkite jogurto-mėtų padažą. Papuoškite svogūnų laiškais, kalendra, ridikėliais. Egzotiškieji „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis jau paruošti – skanaus!
„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis
Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Meksikietiškos tortilijos
„Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant jūsų stalo – tikros meksikietiškos tortilijos.