Tailandietiškas „Red Thai“ karis
600g pjaustytos vištienos krūtinėlės
3 v.š. raudonosios kario pastos
500g pasirinktų daržovių
3 v.š. aliejaus
500ml kokosų pieno
50g anakardžių arba žemės riešutų
600g pjaustytos vištienos krūtinėlės
3 v.š. raudonosios kario pastos
500g pasirinktų daržovių
3 v.š. aliejaus
500ml kokosų pieno
50g anakardžių arba žemės riešutų
- Žingsnis 1Mėsą pamarinuokite kario pasta ir palaikykite šaldytuve apie 1 valandą.
- Žingsnis 2Nuplaukite ir supjaustykite daržoves. Jas apkepkite.
- Žingsnis 3Tada iškepkite vištieną. Likusį nuo vištienos kario padažą ir kepimo sultis sumaišykite su kokosų pienu. Užvirkite.
- Žingsnis 4Sudėkite daržoves, vištieną ir riešutus. Viską patroškinkite.
- Žingsnis 5Patiekite kartu su virtais ryžiais.
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.