Kukurūzų ledai
250ml pieno
250ml 35% riebumo grietinėlės
4 kiaušinio trynių
125g cukraus
1 v.š. vanilinės kavos
250ml pieno
250ml 35% riebumo grietinėlės
4 kiaušinio trynių
125g cukraus
1 v.š. vanilinės kavos
- Žingsnis 1Trintuvėje sutrinkite kukurūzus su pienu.
- Žingsnis 2Gautą masę sudėkite į puodą kartu su grietinėle ir 15 minučių virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Konsistencija turi atrodyti kaip trintos varškės.
- Žingsnis 3Leiskite atvėsti ir laikykite šaldiklyje.
- Žingsnis 4Jei turite ledų maišytuvą, galite juo išmaišyti.
- Žingsnis 5Prieš patiekiant palaikykite šaldiklyje bent 45 minutes.
Tailandietiškas „Red Thai“ karis
„Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėje ir skoniu keliaukite po pasaulį.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!