Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g
400 g sluoksniuotos tešlos
150 g grietinės
30 g bazilikų pesto
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite per pusę. Kiekvieną stačiakampį supjaustykite išilgai įstrižainės, gaudami vienodus trikampius. Vieną trikampį ištepkite grietine ir pesto.
- Žingsnis 2Gausiai apibarstykite nusausintais žirneliais ir kukurūzais. Pabarstykite druska ir pipirais.
- Žingsnis 3Uždenkite daržoves antruoju trikampiu. Supjaustykite aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu, centre palikite 1 - 2 cm nepjaustytus.
- Žingsnis 4Kiekvieną eglutės šakelę pasukite į vieną pusę ir kepkite apie 20 minučių 220°C temperatūroje.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!
Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais
Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šalta žiema, ar lietinga, niūri diena.
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Taip pat atrask...