Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
1 saujos vyšninių pomidorų
250g rikotos sūrio
2 v.š. pesto padažo
1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio
Alyvuogių aliejaus
Pasirinktų makaronų
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje.
- Žingsnis 2Vyšninius pomidorus supjaustykite per pusę.
- Žingsnis 3Paruoškite žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
- Žingsnis 4Rikotos sūrį sumaišykite su pesto padažu ir pagardinkite prieskoniais.
- Žingsnis 5Išvirus makaronams, juos sumaišykite su daržovėmis ir padažu.
Taip pat atrask...