Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Šalta žirnelių sriuba su avokadu
Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriuba su avokadu puikiai atvėsins karštą vasaros dieną, o žiemą primins saulę.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g. šaldytų arba šviežių žirnelių
2 prinokusių avokadų
400ml daržovių sultinio
1/2 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
Tabasco padažo
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Žaliuosius žirnelius virkite sūdytame vandenyje 5 minutes. Nupilkite vandenį ir pamerkite žirnelius šaltame vandenyje. Nulupkite avokadą.
Žingsnis 2
Sumaišykite žirnelius, avokadą ir 400 ml šalto daržovių sultinio. Pagardinkite druska, citrina ir „Tabasco“ padažu.
Žingsnis 3
Laikykite šaldytuve apie 1 valandą ir patiekite šaltą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Indiški daržovių blyneliai
Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Makaronai su žirneliais
Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...