Pinterest

Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis

Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Žalieji žirneliaiŽalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite per pusę. Kiekvieną stačiakampį supjaustykite išilgai įstrižainės, gaudami vienodus trikampius. Vieną trikampį ištepkite grietine ir pesto.
  2. Žingsnis 2
    Gausiai apibarstykite nusausintais žirneliais ir kukurūzais. Pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Žingsnis 3
    Uždenkite daržoves antruoju trikampiu. Supjaustykite aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu, centre palikite 1 - 2 cm nepjaustytus.
  4. Žingsnis 4
    Kiekvieną eglutės šakelę pasukite į vieną pusę ir kepkite apie 20 minučių 220°C temperatūroje.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis

    Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!

  • Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais

    Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais

    Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šalta žiema, ar lietinga, niūri diena.

  • Indiški daržovių blyneliai

    Indiški daržovių blyneliai

    Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.