Pinterest

Pavasario sriuba su brokolių ryžiais

Pavasariu alsuojanti sriuba, kurioje daug daržovių, įskaitant Bonduelle brokolių ryžius. Tai 100% brokoliai, kurie puikiai dera šiame patiekale. Atraskite naujus skonius su Bonduelle.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis Bonduelle brokolių ryžių

200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių

200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių

2 saliero stiebai

1 mažesnis poras

2 skiltelės česnako

100g makaronų

50g parmezano sūrio

50g sviesto

1,5l sultinio

Druskos, pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis Bonduelle brokolių ryžių

200g šaldytų Bonduelle Vapeur žaliųjų žirnelių

200g šaldytų Bonduelle šparaginių pupelių

2 saliero stiebai

1 mažesnis poras

2 skiltelės česnako

100g makaronų

50g parmezano sūrio

50g sviesto

1,5l sultinio

Druskos, pipirų
  1. Žingsnis 1
    Porą ir salierą supjaustykite, apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Pridėkite smulkintą česnaką.
  2. Žingsnis 2
    Į apkeptą daržovių mišinį pridėkite sultinį, gardinkite prieskoniais ir viską užvirkite.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite žaliuosius žirnelius bei šparagines pupeles. Po keleto minučių pridėkite brokolių ryžius.
  4. Žingsnis 4
    Atskirame inde išvirkite makaronus.
  5. Žingsnis 5
    Tiekiant sriubą, į ją dėkite makaronus, gardinkite parmezano sūriu, smulkintomis petražolėmis.