Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Lengvas
4 asmenims
45 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų brokolių
1/2 skardinės Bonduelle Vapeur garuose ruoštų avinžirnių
400g pasirinktų makaronų
1 svogūnas
40g parmezano sūrio
1 indelis rikotos sūrio
1citrinos sulčių
Šviežių žolelių
1/2 skardinės Bonduelle Vapeur garuose ruoštų avinžirnių
400g pasirinktų makaronų
1 svogūnas
40g parmezano sūrio
1 indelis rikotos sūrio
1citrinos sulčių
Šviežių žolelių
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruoštų brokolių
1/2 skardinės Bonduelle Vapeur garuose ruoštų avinžirnių
400g pasirinktų makaronų
1 svogūnas
40g parmezano sūrio
1 indelis rikotos sūrio
1citrinos sulčių
Šviežių žolelių
1/2 skardinės Bonduelle Vapeur garuose ruoštų avinžirnių
400g pasirinktų makaronų
1 svogūnas
40g parmezano sūrio
1 indelis rikotos sūrio
1citrinos sulčių
Šviežių žolelių
- Žingsnis 1Išvirkite makaronus pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
- Žingsnis 2Į įkaitintą keptuvę sudėkite dar šaltus „Bonduelle Vapeur“ garuose ruoštus brokolius ir kepkite apie 8 minutes. Tada sudėkite avinžirnius ir kepkite dar 2 minutes.
- Žingsnis 3Kitoje keptuvėje apkepkite supjaustytus svogūnus.
- Žingsnis 4Į svogūnus sudėkite rikotos sūrį, citrinos sultis ir pakaitinkite kelias sekundes. Pagardinkite prieskoniais ir atidėkite.
- Žingsnis 5Makaronus sumaišykite su padažu ir daržovėmis.
- Žingsnis 6Pagardinkite šviežiomis žolelėmis.
Taip pat atrask...












