Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Kukurūzų keksiukai
Kukurūzai konditerijos gaminiuose? Taip, tai kažkas naujo ir tikrai labai skanaus! Paragaukite šių kukurūzų keksiukų. Jie neabejotinai taps pastoviais sekmadienio pusryčių kompanionais.
Lengvas
4 asmenims
35 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Kukurūzai
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Žingsnis 2
Sumaišykite miltus su mielėmis. Tada įdėkite kiaušinius, pieną ir aliejų. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite kukurūzus ir parmezano sūrį. Viską sumaišykite.
Žingsnis 4
Aptepkite aliejumi keksiukų kepimo formeles ir sudėkite gautą masę.
Žingsnis 5
Kepkite 20 minučių.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, minera...