Kukurūzų keksiukai
Kukurūzai konditerijos gaminiuose? Taip, tai kažkas naujo ir tikrai labai skanaus! Paragaukite šių kukurūzų keksiukų. Jie neabejotinai taps pastoviais sekmadienio pusryčių kompanionais.
Lengvas
4 asmenims
35 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
1 pakelio kepimo mielių
Miltų
2 kiaušinių
60g tarkuoto parmezano sūrio
100ml pieno
50ml aliejaus
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Žingsnis 2Sumaišykite miltus su mielėmis. Tada įdėkite kiaušinius, pieną ir aliejų. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
- Žingsnis 3Pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite kukurūzus ir parmezano sūrį. Viską sumaišykite.
- Žingsnis 4Aptepkite aliejumi keksiukų kepimo formeles ir sudėkite gautą masę.
- Žingsnis 5Kepkite 20 minučių.
Taip pat atrask...