Korėjietiškas kukurūzų „Mac and Cheese“
60 g sviesto,
40 g miltų,
200 g pieno,
100 g grietinėlės,
180 g čederio sūrio,
180 g fermentinio sūrio,
pagal skonį druskos, maltų pipirų.
60 g sviesto,
40 g miltų,
200 g pieno,
100 g grietinėlės,
180 g čederio sūrio,
180 g fermentinio sūrio,
pagal skonį druskos, maltų pipirų.
- Žingsnis 1Puode išlydykite sviestą ir sumaišykite su miltais. Lėtai į puodą pilkite pieną ir grietinėlę visą laiką plakdami, kad nesusidarytų gumulėliai.
- Žingsnis 2Virkite ant silpnos ugnies 5–7 min., kol padažas sutirštės. Tuomet dėkite po 150 g sutarkuoto čederio ir fermentinio sūrio (dalį pasilikite užbarstyti ant viršaus). Kaitinkite padažą, kol išsilydys sūris. Dėkite druskos, pipirų.
- Žingsnis 3Į kepimo skardą dėkite kukurūzus, paruoštą padažą – viską gerai išmaišykite. Pabarstykite likusiu sūriu ant viršaus. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 min.
- Žingsnis 4Tikimės, kad šis korėjietiškas kukurūzų „Mac and Cheese“ taps jūsų mėgstamu patiekalu. Šis unikalus sūrio ir kukurūzų derinys suteikia tradiciniam receptui naują gyvenimą ir maloniai nustebina kiekvieną, kas jo paragauja. Nebijokite eksperimentuoti ir pasigaminti šį patiekalą – jo ruošimas paprastas, o rezultatas neabejotinai nudžiugins.
Kukurūzų, ananaso ir jalapeno gaivios salotos
Ieškote gaivaus ir išraiškingo skonių derinio, kuris nustebintų ir atgaivintų? Tuomet kukurūzų, ananaso ir jalapeno gaivios salotos yra būtent tai, ko jums reikia. Šios salotos pasižymi tobula pusiausvyra tarp saldaus ir aštraus – sultingi, saldūs ananasai persipina su traškiais kukurūzais, o jalapenas suteikia malonaus pikantiškumo. Tai lengvas ir gaivus patiekalas, kuris puikiai tinka kaip garnyras arba kaip pagrindinis patiekalas, kai norisi kažko lengvo, bet kartu ryškaus. Kiekvienas šių salotų kąsnis atskleidžia vis naują skonio sluoksnį, kuris maloniai nustebina. Įsitikinkite tuo patys!
Salotos su keptomis cukinijomis, kukurūzais ir fetos sūriu
Kai norisi lengvo, tačiau kartu išraiškingo patiekalo, salotos su keptomis cukinijomis, kukurūzais ir fetos sūriu yra puikus pasirinkimas. Šis receptas sujungia švelniai apskrudintas cukinijas, kurios suteikia salotoms malonų skonį, su saldžiais, sultingais kukurūzais, o pikantiškas fetos sūris papildo viską subtilia sūrumo nata. Tai gaivios, bet kartu pakankamai sočios salotos, kurios tiks tiek lengviems pietums, tiek šventiniam stalui. Kiekvienas šio patiekalo ingredientas susilieja į harmoningą skonių derinį, kuriame paprastumas persipina su elegancija. Kviečiame išbandyti!
Meksikietiška kesadilija su brokoliais ir kukurūzais
Kai norisi greito, bet maistingo patiekalo su lengvu meksikietišku akcentu, meksikietiška kesadilija su brokoliais ir kukurūzais gali būti būtent tai. Traški tortilija apgaubia gardžiai apskrudusius brokolius ir sultingus kukurūzus, o išsilydęs sūris sujungia viską į harmoningą skonio derinį. Tai patiekalas, kuris ne tik praturtina racioną, bet ir puikiai tinka bet kokiai progai – nuo greitų pietų iki jaukios vakarienės su šeima. Su kiekvienu jo kąsniu atsiskleidžia vis naujas skonio sluoksnis, todėl šis paprastas receptas, tikime, greitai taps mėgstamu jūsų virtuvėje.