Pinterest

Bulvių ir žirnelių blyneliai

Sveikesnis receptas kiekvienam! Išskirtinis savo skoniu, lengvai pagaminamas patiekalas, kurį pamils dauguma. Mėgaukitės naujai atrandamais skoniais.
Lengvas
4 asmenims
45 minučių

Ingredientai

Ingredientai
4 žmonėms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai
  1. Žingsnis 1
    Bulves nulupkite. Išvirkite sūdytame vandenyje. Nusausinkite. Viską gerai sutrinkite.
  2. Žingsnis 2
    Jei naudojate šaldytus žirnelius, be atšildymo sudėkite į karštas bulves. Jei naudojate konservuotus žirnelius - juos nusausinkite ir pridėkite prie bulvių.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, gardinkite pasirinktais prieskoniais.
  4. Žingsnis 4
    Formuokite blynelius su drėknomis rankomis.
  5. Žingsnis 5
    Pakepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
  6. Žingsnis 6
    Galite patiekti su šviežiomis salotomis.