Bulvių ir žirnelių blyneliai
Sveikesnis receptas kiekvienam! Išskirtinis savo skoniu, lengvai pagaminamas patiekalas, kurį pamils dauguma. Mėgaukitės naujai atrandamais skoniais.
Lengvas
4 asmenims
45 minučių
Ingredientai






Ingredientai
4 žmonėms
600g bulvių
200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių
1 kiaušinio
6 v.š. pasirinktų miltų
Alyvuogių aliejus kepimui
Pasirinkti prieskoniai
Druska, pipirai
200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių
1 kiaušinio
6 v.š. pasirinktų miltų
Alyvuogių aliejus kepimui
Pasirinkti prieskoniai
Druska, pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g bulvių
200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių
1 kiaušinio
6 v.š. pasirinktų miltų
Alyvuogių aliejus kepimui
Pasirinkti prieskoniai
Druska, pipirai
200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių
1 kiaušinio
6 v.š. pasirinktų miltų
Alyvuogių aliejus kepimui
Pasirinkti prieskoniai
Druska, pipirai
- Žingsnis 1Bulves nulupkite. Išvirkite sūdytame vandenyje. Nusausinkite. Viską gerai sutrinkite.
- Žingsnis 2Jei naudojate šaldytus žirnelius, be atšildymo sudėkite į karštas bulves. Jei naudojate konservuotus žirnelius - juos nusausinkite ir pridėkite prie bulvių.
- Žingsnis 3Pridėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, gardinkite pasirinktais prieskoniais.
- Žingsnis 4Formuokite blynelius su drėknomis rankomis.
- Žingsnis 5Pakepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
- Žingsnis 6Galite patiekti su šviežiomis salotomis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Crousties dubenėlis
Pasilepinkite mūsų traškiais skanėstais, įkomponuotais į gardų dubenėlio receptą! Tobulas pasirinkimas greitai ir skaniai pietų pertraukai.
Pita su Crousties
Neatsispirkite mūsų gardžiam pita receptui su nepakeičiamais Crousties! Šis lengvai pagaminamas patiekalas puikiai tinka greitai vakarienei ar skaniems užkandžiams. Ieškokite mūsų Crousties šaldytų produktų skyriuje – tai traškus ir maistingas pasirinkimas kiekvienai progai.
Avinžirniai indiškai
Taip pat atrask...