Pinterest

Bulvių ir žirnelių blyneliai

Sveikesnis receptas kiekvienam! Išskirtinis savo skoniu, lengvai pagaminamas patiekalas, kurį pamils dauguma. Mėgaukitės naujai atrandamais skoniais.
Lengvas
4 asmenims
45 minučių

Ingredientai

Ingredientai
4 žmonėms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g bulvių

200g Bonduelle šaldytų ar konservuotų žaliųjų žirnelių

1 kiaušinio

6 v.š. pasirinktų miltų

Alyvuogių aliejus kepimui

Pasirinkti prieskoniai

Druska, pipirai

Receptas pagamintas su

Žalieji žirneliaiŽalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Bulves nulupkite. Išvirkite sūdytame vandenyje. Nusausinkite. Viską gerai sutrinkite.
  2. Žingsnis 2
    Jei naudojate šaldytus žirnelius, be atšildymo sudėkite į karštas bulves. Jei naudojate konservuotus žirnelius - juos nusausinkite ir pridėkite prie bulvių.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, gardinkite pasirinktais prieskoniais.
  4. Žingsnis 4
    Formuokite blynelius su drėknomis rankomis.
  5. Žingsnis 5
    Pakepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
  6. Žingsnis 6
    Galite patiekti su šviežiomis salotomis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Croustis dubenėlis

    Croustis dubenėlis

    Pasilepinkite mūsų traškiais skanėstais, įkomponuotais į gardų dubenėlio receptą! Tobulas pasirinkimas greitai ir skaniai pietų pertraukai.

  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • Avinžirniai indiškai

    Avinžirniai indiškai