Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai
2 kiaušinių
100ml grietinėlės
4 mėtos šakelių
Druskos ir pipirų
2 kiaušinių
100ml grietinėlės
4 mėtos šakelių
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- Žingsnis 2Kiaušinius sumaišykite su grietinėle. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Žingsnis 3Mėtos šakeles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į kiaušinių masę.
- Žingsnis 4Į masę maišydami sudėkite žirnelius.
- Žingsnis 5Masę sudėkite į keksiukų kepimo formeles.
- Žingsnis 6Kepkite 20 minučių. Patiekite atvėsusius.
Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!
Apkepas su „Orecchiette“ makaronais ir žirneliais
Nepaprastai lengvas receptas, kuriam bus reikalingi tik du ingredientai – žirneliai ir „Orecchiette“ makaronai. Mėgaukitės vakaru ir nestovėkite ilgai prie puodų!
Daržovių apkepas
Daržovės – tai ne tik gardus ir spalvingas patiekalų akcentas, bet ir nepakeičiamas vitaminų, mineralų bei skaidulų šaltinis. Geriausia tai, jog yra daugybė būdų, kaip jas galite įtraukti į savo kasdienę mitybą. Vienas tokių – gardus, maistingas ir sotus vegetariškas daržovių apkepas. Jis puikiai tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei, be to, yra skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Taip pat šis patiekalas yra šauni galimybė išnaudoti namuose turimas daržoves ir paversti savo mitybą ne tik palankesne sveikatai, bet ir įdomesne. Tad kviečiame nieko nelaukti ir išbandyti mūsų receptą!