1. >Receptai
  2. >Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai

Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai

Sveiki patiekalai gali būti ne tik pagrindiniai, tačiau ir desertai. Pavyzdžiui, keksiukai, jeigu juos papildysite žaliaisiais žirneliais ir mėta. Pradėkite jais savo dieną!
Lengvas
4 asmenims
35 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

2 kiaušinių

100ml grietinėlės

4 mėtos šakelių

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

2 kiaušinių

100ml grietinėlės

4 mėtos šakelių

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
  2. Žingsnis 2
    Kiaušinius sumaišykite su grietinėle. Pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Žingsnis 3
    Mėtos šakeles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į kiaušinių masę.
  4. Žingsnis 4
    Į masę maišydami sudėkite žirnelius.
  5. Žingsnis 5
    Masę sudėkite į keksiukų kepimo formeles.
  6. Žingsnis 6
    Kepkite 20 minučių. Patiekite atvėsusius.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!

  • Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais i...

    Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkit...

  • Apkepas su „Orecchiette“ makaronais ir ž...

    Nepaprastai lengvas receptas, kuriam bus reikalingi tik du ingredientai – žirneliai ir „Orecchiette“...