1. >Receptai
  2. >Žaliųjų šparaginių pupelių salotos su persikais ir migdolais

Žaliųjų šparaginių pupelių salotos su persikais ir migdolais

Kitokios, žaliųjų šparaginių pupelių salotos tau! Daržovių ir vaisių derinys nepaliks abejingų. Atraskite skonių įvairovę kartu su „Bonduelle“.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
600g Bonduelle šaldytų žaliųjų šparaginių pupelių

3 persikų

50g migdolų

4 v.š. alyvuogių aliejaus

3 šakelės baziliko

1 žiupsnelis čili prieskonių

Druska ir pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
600g Bonduelle šaldytų žaliųjų šparaginių pupelių

3 persikų

50g migdolų

4 v.š. alyvuogių aliejaus

3 šakelės baziliko

1 žiupsnelis čili prieskonių

Druska ir pipirai
  1. Žingsnis 1
    Migdolus sudėkite į šiltą vandenį iki kol paruošite salotas.
  2. Žingsnis 2
    Išvirkite žaliąsias šparagines pupeles. Tik nepervirkite - jos turi išlikti traškios.
  3. Žingsnis 3
    Persikus nulupkite. Galite persiko viršūnėje įpjauti vertikalias juosteles, persiką įmerkti į verdantį vandenį 10 sekundžių, vėliau įdėti į šaltą vandenį. Tada persiko žievelė turėtų lengviau nusilupti.
  4. Žingsnis 4
    Persiką supjaustykite į 8 dalis, išimkite kaulą. Pjaustytą persiką sumaišykite su šparaginėmis pupelėmis.
  5. Žingsnis 5
    Baziliką supjaustykite, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, čili prieskoniais, druska bei pipirais. Padažu pagardinkite salotas ir apibarstykite migdolų riešutais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Žiedinių kopūstų kuskusas su kukurūzais
  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien torti...

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...