Pinterest

Tagliatelle su grybais ir vištiena

Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
300 g tagliatelle makaronų

1 svogūnas

500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)

2 vištienos krūtinėlės gabalėliai

Garstyčios

Grietinėlė

Alyvuogių aliejus

Druska pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
300 g tagliatelle makaronų

1 svogūnas

500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)

2 vištienos krūtinėlės gabalėliai

Garstyčios

Grietinėlė

Alyvuogių aliejus

Druska pipirai
  1. Žingsnis 1
    1 svogūną ir 500 g grybų supjaustykite juostelėmis. Norėdami sutaupyti laiko, nedvejodami naudokite šaldytus Bonduelle grybus, jau supjaustytus arba konservuotus, tiesiog nusausintus.
  2. Žingsnis 2
    Pakepinkite juos keptuvėje su trupučiu aliejaus 5 minutes, kol išgaruos vanduo.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krutinėlę ir pakepinkite 5 minutes.
  4. Žingsnis 4
    Įpilkite 1 arb. šaukštelį garstyčių, 4 v.š. šaukštus riebios grietinėlės, druskos ir pipirų.
  5. Žingsnis 5
    Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tuo tarpu 300 g tagliatelle makaronų išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Nusausinkite juos ir apipilkite grietinėlės, grybais ir vištienos padažu.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Avinžirniai indiškai

    Avinžirniai indiškai

  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!

  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis

    „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzotiškus kraštus, neišeinant iš namų.