Tagliatelle su grybais ir vištiena
1 svogūnas
500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)
2 vištienos krūtinėlės gabalėliai
Garstyčios
Grietinėlė
Alyvuogių aliejus
Druska pipirai
1 svogūnas
500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)
2 vištienos krūtinėlės gabalėliai
Garstyčios
Grietinėlė
Alyvuogių aliejus
Druska pipirai
- Žingsnis 11 svogūną ir 500 g grybų supjaustykite juostelėmis. Norėdami sutaupyti laiko, nedvejodami naudokite šaldytus Bonduelle grybus, jau supjaustytus arba konservuotus, tiesiog nusausintus.
- Žingsnis 2Pakepinkite juos keptuvėje su trupučiu aliejaus 5 minutes, kol išgaruos vanduo.
- Žingsnis 3Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krutinėlę ir pakepinkite 5 minutes.
- Žingsnis 4Įpilkite 1 arb. šaukštelį garstyčių, 4 v.š. šaukštus riebios grietinėlės, druskos ir pipirų.
- Žingsnis 5Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tuo tarpu 300 g tagliatelle makaronų išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Nusausinkite juos ir apipilkite grietinėlės, grybais ir vištienos padažu.
Avinžirniai indiškai
Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais
Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!
„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili pupelėmis
Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aromatai – būtent toks jausmas apima, ragaujant gaivius ir egzotiškus „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis. Tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir puikus pasirinkimas vasaros vakarėliams su draugais ar ypatingiems šeimos pietums (arba vakarienei), kai norisi kažko šiek tiek kitokio ir įsimintino. Pažadame – šie „tacos“ su krevetėmis, ananasu ir „čili“ pupelėmis leis nusikelti į egzotiškus kraštus, neišeinant iš namų.