Vakarėlių pievagrybiai

Tradiciškai marinuoti pievagrybiai pasiruošę keliauti ant užkandžių stalo! Puikiai tinka kaip užkandis ar garnyras prie pasirinkto patiekalo.

Kiekis:
grynasis kiekis: 280 g grynoji masė be skystos terpės: 165 g
sudedamosios medžiagos

Pievagrybiai (58%), vanduo, actas, cukrus, druska, džiovintos daržovės ir prieskoniai: (morkos: 0,2%, svogūnai, garstyčių grūdeliai: 0,2%, juodieji pipirai: 0,05%), rūgštis (citrinų rūgštis), antioksidantas: askorbo rūgštis, kvapiosios medžiagos

Sudėtyje gali būti kviečių glitimas, sulfitų (>10ppm).

Sudėtyje yra garstyčių.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 155 kJ
Energija (kcal) 37 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 3,8 g
Iš kurių cukraus (g) 2,7 g
Skaidulų (g) 2,8 g
Baltymų (g) 2,9 g
Druskos (g) 1 g
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Tagliatelle su grybais ir vištiena

    Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.

  • Traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku ...

    Kai norisi kažko lengvo, traškaus ir kartu švelnaus, traškūs kukurūzų blyneliai su graikišku jogurtu...

  • Skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fe...

    Kai norisi kažko greito, bet kartu ir išskirtinai skanaus, skrebutis su gvakamole, kukurūzais ir fet...