Pinterest

Sūriu ir žirneliais įdaryti kiaušiniai

Lengvas
2 asmenims
10 minučių
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)

60 g sūrio

3 kiaušinių

2-3 v.š. majonezo

Kelios šakelės laiškinių česnakų

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)

60 g sūrio

3 kiaušinių

2-3 v.š. majonezo

Kelios šakelės laiškinių česnakų

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Žalieji žirneliaiŽalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Išvirkite kiaušinius, leiskite jiems atvėsti ir nulupkite.
  2. Žingsnis 2
    Kiaušinius perpjaukite per pusę, atsargiai išimkite trynius ir sudėkite į atskirą indą.
  3. Žingsnis 3
    Sūrį sutarkuokite, laiškinius česnakus susmulkinkite. Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su ¾ sūriu, česnaku. Pridėkite majonezą, gardinkite druska ir pipirais. Pridėkite žaliuosius žirnelius.
  4. Žingsnis 4
    Gautą mišinį sudėkite į kiaušinius. Patiekiant papuoškite likusiu sūriu.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariška pica

    Vegetariška pica

    Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kuris tiks visomis progomis ir visiems. Ragaukite vegetarišką picą ir stebinkite svečius.

  • Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

    Kai norisi lengvo ir gardaus užkandžio, kuris puikiai tiktų dalintis su draugais ar šeima, vegetariškas „nachos“ su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais yra idealus pasirinkimas. Šiame patiekale susijungia traškūs „nachos“ su sočiomis raudonosiomis pupelėmis ir saldžiais kukurūzais, sukurdami malonų skonio kontrastą, kuris, tikime, nepaliks abejingų. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodrius ir pikantiškus priedus, kurie puikiai dera su sūriu ir švelniu padažu. Tai tobulas užkandis vakarėliui, filmų vakarui ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui namuose. Šis vegetariškas „nachos“ užkandis su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir nustebins savo maistingumu. Tad kviečiame jį išbandyti!

  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.