Gaspačo su žirneliais ir mėta

Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Lengvas
4 asmenims
70 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 pakeliai šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruošti žalieji žirneliai

800ml vištienos sultinys

1 svogūnas

80g fetos sūris

200g šalta grietinėlė

1 v.š. alyvuogių aliejus

4 mėtos šakelės

8 svogūnų laiškai

4 žiupsneliai saldžiosios paprikos prieskoniai

Druska ir pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
2 pakeliai šaldytų Bonduelle Vapeur garuose ruošti žalieji žirneliai

800ml vištienos sultinys

1 svogūnas

80g fetos sūris

200g šalta grietinėlė

1 v.š. alyvuogių aliejus

4 mėtos šakelės

8 svogūnų laiškai

4 žiupsneliai saldžiosios paprikos prieskoniai

Druska ir pipirai

Receptas pagamintas su

Šaldyti 'Vapeur' žalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Jį pakepinkite.
  2. Žingsnis 2
    „Bonduelle Vapeur“ žirnelius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  3. Žingsnis 3
    Žirnelius sumaišykite su vištienos sultiniu, svogūnais ir mėta. Pagardinkite prieskoniais ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
  4. Žingsnis 4
    Leiskite atvėsti 2 valandas.
  5. Žingsnis 5
    Pagardinkite supjaustytu fetos sūriu ir pjaustytais svogūnų laiškais.
  6. Žingsnis 6
    Prieš patiekdami apibarstykite paprikos prieskoniais.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Žirnelių užtepėlė

    Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.

  • Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais

    Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esantys žalieji žirneliai pridės dar daugiau skonio. Tai patiekalas, kuris pasotins kiekvieną, net labiausiai išalkusį.

  • Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!