Pinterest

Croustis dubenėlis

Pasilepinkite mūsų traškiais skanėstais, įkomponuotais į gardų dubenėlio receptą! Tobulas pasirinkimas greitai ir skaniai pietų pertraukai.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis rukolos

12 Crousties užkandis su moliūgais

250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio

100 g marinuotų raudonųjų svogūnų

Alyvuogių aliejus / obuolių actas

Druska / pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis rukolos

12 Crousties užkandis su moliūgais

250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio

100 g marinuotų raudonųjų svogūnų

Alyvuogių aliejus / obuolių actas

Druska / pipirai
  1. Žingsnis 1
    Iškepkite moliūgų užkandžius crousties orkaitėje 210 °C temperatūroje 15 minučių.
  2. Žingsnis 2
    Išvirkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį pasūdytame verdančiame vandenyje 10 minučių. Nukoškite ir palikite atvėsti.
  3. Žingsnis 3
    Paruoškite padažą: sumaišykite 6 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus obuolių acto, įberkite druskos ir pipirų.
  4. Žingsnis 4
    Pagardinkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį bei rukolą padažu.
  5. Žingsnis 5
    Paskirstykite bolivinės balandos ir bulguro mišinį dubenėliuose, ant viršaus uždėkite rukolos, moliūgų užkandžius ir marinuotų raudonųjų svogūnų.