Crousties dubenėlis
Pasilepinkite mūsų traškiais skanėstais, įkomponuotais į gardų dubenėlio receptą! Tobulas pasirinkimas greitai ir skaniai pietų pertraukai.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis rukolos
12 Crousties užkandis su moliūgais
250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio
100 g marinuotų raudonųjų svogūnų
Alyvuogių aliejus / obuolių actas
Druska / pipirai
12 Crousties užkandis su moliūgais
250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio
100 g marinuotų raudonųjų svogūnų
Alyvuogių aliejus / obuolių actas
Druska / pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis rukolos
12 Crousties užkandis su moliūgais
250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio
100 g marinuotų raudonųjų svogūnų
Alyvuogių aliejus / obuolių actas
Druska / pipirai
12 Crousties užkandis su moliūgais
250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio
100 g marinuotų raudonųjų svogūnų
Alyvuogių aliejus / obuolių actas
Druska / pipirai
- Žingsnis 1Iškepkite moliūgų užkandžius crousties orkaitėje 210 °C temperatūroje 15 minučių.
- Žingsnis 2Išvirkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį pasūdytame verdančiame vandenyje 10 minučių. Nukoškite ir palikite atvėsti.
- Žingsnis 3Paruoškite padažą: sumaišykite 6 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus obuolių acto, įberkite druskos ir pipirų.
- Žingsnis 4Pagardinkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį bei rukolą padažu.
- Žingsnis 5Paskirstykite bolivinės balandos ir bulguro mišinį dubenėliuose, ant viršaus uždėkite rukolos, moliūgų užkandžius ir marinuotų raudonųjų svogūnų.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Cereali su grybiais ir parmezano sūriu
Falafeliai su jogurtiniu padažu
Avinžirnių kamuoliukai
Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užkandis, ar net kaip vienas iš patiekalų ant Jūsų Šv. Kūčių stalo!
Taip pat atrask...