Pinterest

Crousties dubenėlis

Pasilepinkite mūsų traškiais skanėstais, įkomponuotais į gardų dubenėlio receptą! Tobulas pasirinkimas greitai ir skaniai pietų pertraukai.
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis rukolos

12 Crousties užkandis su moliūgais

250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio

100 g marinuotų raudonųjų svogūnų

Alyvuogių aliejus / obuolių actas

Druska / pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis rukolos

12 Crousties užkandis su moliūgais

250 g bolivinės balandos ir bulguro mišinio

100 g marinuotų raudonųjų svogūnų

Alyvuogių aliejus / obuolių actas

Druska / pipirai

Receptas pagamintas su

Crousties užkandis su moliūgaisCrousties užkandis su moliūgais
  1. Žingsnis 1
    Iškepkite moliūgų užkandžius crousties orkaitėje 210 °C temperatūroje 15 minučių.
  2. Žingsnis 2
    Išvirkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį pasūdytame verdančiame vandenyje 10 minučių. Nukoškite ir palikite atvėsti.
  3. Žingsnis 3
    Paruoškite padažą: sumaišykite 6 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus obuolių acto, įberkite druskos ir pipirų.
  4. Žingsnis 4
    Pagardinkite bolivinės balandos ir bulguro mišinį bei rukolą padažu.
  5. Žingsnis 5
    Paskirstykite bolivinės balandos ir bulguro mišinį dubenėliuose, ant viršaus uždėkite rukolos, moliūgų užkandžius ir marinuotų raudonųjų svogūnų.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Cereali su grybiais ir parmezano sūriu

    Cereali su grybiais ir parmezano sūriu

    ATRASK RECEPTĄ
  • Falafeliai su jogurtiniu padažu

    Falafeliai su jogurtiniu padažu

    ATRASK RECEPTĄ
  • Avinžirnių kamuoliukai

    Avinžirnių kamuoliukai

    Šie avinžirnių kamuoliukai yra itin paprastai ir greitai paruošiami bei gali būti patiekti kaip užkandis, ar net kaip vienas iš patiekalų ant Jūsų Šv. Kūčių stalo!

    ATRASK RECEPTĄ