Skanu, greita ir paprasta paruošti

Lengvam ir labai greitam patiekalų paruošimui siūlome naudoti jau paruoštas morkytes. Morkos, kurios jau nuluptos, nuplautos, joms tereikia tik kelių minučių paruošimo ir gali keliauti į patiekalus.

grynasis kiekis: 400 g

sudedamosios medžiagos

Morkos.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 136 kJ
Energija (kcal) 32 kcal
Riebalai (g) 0,3 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 5,5 g
- iš kurių cukraus (g) 3,6 g
Skaidulų (g) 2,8 g
Baltymų (g) 0,5 g
Druskos (g) 0,08 g

paruošimo būdas

Neatšildytą produktą virkite 10-12 min. pasūdytame vandenyje.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Pupelių sriuba

    Pupelių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle konservuotų pupelių sriuba. Greitai paruošiamas ir gardus patiekalas puikiai tiks pietums su didesne kompanija ar jaukiai vakarienei su namiškiais. Nors sriuba su pupelėmis neretai vegetariška, ji yra itin soti – baltosios pupelės turi labai daug baltymų, todėl gali puikiai atstoti mėsos patiekalus. Taigi, kuo naudingos šios daržovės ir kaip greitai paruošti gardžią sriubą?

  • Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėmis

    Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėmis

    Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!

  • Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis

    Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis

Daugiau receptų