Skonis tiesiai į tavo lėkštę

Raudonosios pupelės su kukurūzais – sotus ir gardus Tex Mex įkvėptas derinys, puikiai tinkantis įvairiems patiekalams. Šis produktas praturtins jūsų salotas, troškinius ar buritus ryškiu skoniu ir maistingomis savybėmis.

grynasis kiekis: 430 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g

sudedamosios medžiagos

Vanduo, pupelės 28%, kukurūzų branduoliai 14%, pomidorų pasta 6%, cukrus, saulėgrąžų aliejus, druska, dehidratuoti svogūnai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, česnakas, prieskoniai 0,3%, žolelės.

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 340 kJ
Energija (kcal) 81 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 12 g
- iš kurių cukraus (g) 5,7 g
Skaidulų (g) 4,5 g
Baltymų (g) 4,8 g
Druskos (g) 1,0 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.

  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • Meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis

    Meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis

    Jei norite pasigaminti kažką ypatingo, bet kartu ir jaukaus, – meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis bus puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia sodrią lėtai troškintą plėšytą kiaulieną su saldžiais, sultingais kukurūzais, kurie suteikia šiek tiek gaivumo. „Čili“ pupelės prideda subtilią pikantišką natą, kuri ne tik praturtina skonį, bet ir suteikia papildomos tekstūros. Kiekvienas šio patiekalo kąsnis atskleidžia nepakartojamą skonio harmoniją, kuri akimirksniu nukels jus į saulėtą Meksiką.

Daugiau receptų