Skonis tiesiai į tavo lėkštę

Raudonosios pupelės su kukurūzais – sotus ir gardus Tex Mex įkvėptas derinys, puikiai tinkantis įvairiems patiekalams. Šis produktas praturtins jūsų salotas, troškinius ar buritus ryškiu skoniu ir maistingomis savybėmis.

grynasis kiekis: 430 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g

sudedamosios medžiagos

Vanduo, pupelės 28%, kukurūzų branduoliai 14%, pomidorų pasta 6%, cukrus, saulėgrąžų aliejus, druska, dehidratuoti svogūnai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, česnakas, prieskoniai 0,3%, žolelės.

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 340 kJ
Energija (kcal) 81 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 12 g
- iš kurių cukraus (g) 5,7 g
Skaidulų (g) 4,5 g
Baltymų (g) 4,8 g
Druskos (g) 1,0 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Bonduelle salotos

    Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

    „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.

Daugiau receptų