Bulvių, žirnelių ir špinatų karis
Špinatai, bulvės ir žirneliai gali sukurti neapsakomo skonio karį. Toks skonių tandemas privers pasijusti lyg sėdėtumėte autentiškoje Indijos kavinėje.
Lengvas
4 asmenims
40 minučių
Ingredientai









Ingredientai
4 žmonėms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
750g bulvių
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
400g špinatų
250g Bonduelle žaliųjų žirnelių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2cm ilgio imbiero
1 v.š. pomidorų padažo
2 a.š. kario prieskonių
40g sviesto
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Gerai nuplaukite arba nuskuskite bulves ir jas supjaustykite į keturias dalis bei išvirkite.
- Žingsnis 2Svogūną, česnaką ir imbierą nulupkite bei supjaustykite. Išlydykite sviestą keptuvėje ir viską apkepkite.
- Žingsnis 3Įpilkite 50ml vandens ir sudėkite pomidorų padažą ir kario prieskonius. Išmaišykite viską.
- Žingsnis 4Sudėkite žirnelius ir pavirkite 2-3 minutes. Tada sudėkite bulves, pavirkite keletą minučių. Sudėkite špinatus.
- Žingsnis 5Palikite uždengtą kelioms minutėms.
Taip pat atrask...