Bulvių salotos
½ pakuotės Bonduelle žirnelių (425 ml)
0,5 kg salotinių bulvių;
3 kupinų šaukštų majonezo;
1 šaukšto garstyčių;
šlakelio acto;
3 kietai virtų kiaušinių;
2 marinuotų agurkų;
2 morkų;
¼ saliero stiebo;
1 skiltelės česnako;
druskos ir pipirų.
½ pakuotės Bonduelle žirnelių (425 ml)
0,5 kg salotinių bulvių;
3 kupinų šaukštų majonezo;
1 šaukšto garstyčių;
šlakelio acto;
3 kietai virtų kiaušinių;
2 marinuotų agurkų;
2 morkų;
¼ saliero stiebo;
1 skiltelės česnako;
druskos ir pipirų.
- Žingsnis 1Išvirkite bulves su lupenomis pasūdytame vandenyje apie 12 minučių. Leiskite joms atvėsti, tada nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- Žingsnis 2Salierą, agurkus ir morkas supjaustykite norimo dydžio kubeliais ir apvirkite juos pasūdytame vandenyje apie 7 minutes. Susmulkinkite česnako galvutę ir, likus kelioms sekundėms, įmeskite į verdančių daržovių puodą. Išvirusias daržoves atvėsinkite.
- Žingsnis 3Supjaustytas ir atvėsusias bulves bei daržoves perkelkite į dubenį. Viską pagardinkite druska, pipirais, įpilkite acto, įdėkite garstyčių, majonezo ir švelniai, kruopščiai išmaišykite.
- Žingsnis 4Į salotų dubenį sudėkite pjaustytus kiaušinius ir žirnelius. Vėl viską kruopščiai išmaišykite.
- Žingsnis 5Salotas galite pagardinti susmulkinta laiškinių česnakų sauja.
- ATRASK RECEPTĄ
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.
- ATRASK RECEPTĄ
Šviežios salotos su ridikėliais, cukinija ir žirneliais
Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šalta žiema, ar lietinga, niūri diena.
- ATRASK RECEPTĄ
Žirnelių, šparaginių pupelių ir ridikėlių salotos
Įprastos salotos nusibodo ir nori išbandyti kažką naujo? Žirneliai, šparaginės pupelės ir ridikėliai – išskirtinis, itin gardus derinys. Papildykite savo vitaminų atsargas!
















