Vienas ingredientas - daug patiekalų

Garuose ruoštos raudonosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
pictogramme

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškos tortilijos

    Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?

    ATRASK RECEPTĄ
  • Čili troškinys

    Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.

    ATRASK RECEPTĄ
  • Raudonųjų pupelių braunis

    Raudonųjų pupelių braunis

    Sveiki patiekalai ant jūsų stalo nudžiugins šeimą, todėl siūlome vieną iš jų pasigaminti patiems. Raudonųjų pupelių braunis, dar vadinamas šokoladiniu pyragu, yra kiekvieno smaližiaus svajonė! Mažiau cukraus ir jokių miltų!

    ATRASK RECEPTĄ