Morkainis







4 dešrainių bandelės
50ml sojos padažo
1 v.š. medaus
1 v.š. pomidorų pastos
1 svogūnas
Saulėgrąžų aliejus
4 dešrainių bandelės
50ml sojos padažo
1 v.š. medaus
1 v.š. pomidorų pastos
1 svogūnas
Saulėgrąžų aliejus
- Žingsnis 1Nulupkite morkas. Supjaustykite jas taip, kad lengvai tilptų į dešrainių bandelę, o galus suapvalinkite.
- Žingsnis 2Didesnėje keptuvėje užvirkite 150ml vandens, 50ml sojų padažo, 1 š. medaus ir 1 š. pomidorų pastos.
- Žingsnis 3Apkepkite morkas taip, jog jos taptų auksinės, tačiau neprarastų savo tekstūros.
- Žingsnis 4Smulkiai supjaustykite svogūną. Pakepinkite su trupučiu saulėgrąžų aliejaus, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
- Žingsnis 5Į dešrainių bandeles dėkite pasirinktas daržoves (pvz. salotas, agurkus).
- Žingsnis 6Prie daržovių įdėkite po morką, gardinkite garstyčiomis, pomidorų padažu. Pabarstykite keptais svogūnais.
Vegetariškos tortilijos
Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi, kaip tinkamai pasiruošti?
Avokado skrebutis su brokoliais
Negalite įsivaizduoti ryto be sumuštinio? Tuomet turime pasiūlymą! Brokoliai ir avokadas – puiki kombinacija. Avokado skrebutis su brokoliais jus tikrai nustebins ir garantuos puikią dienos pradžią.
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.