Pinterest

Itališkas užkandis „Bruschetta“

Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

3 pomidorų

1 svogūno

2 skiltelių česnako

2 a.š. itališkų žolelių

100g tarkuoto sūrio

apie 250g pracūziško batono

2 v.š. alyvuogių aliejaus
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

3 pomidorų

1 svogūno

2 skiltelių česnako

2 a.š. itališkų žolelių

100g tarkuoto sūrio

apie 250g pracūziško batono

2 v.š. alyvuogių aliejaus
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  2. Žingsnis 2
    Svogūną ir pomidorą smulkiai supjaustykite.
  3. Žingsnis 3
    Sutraiškykite česnaką.
  4. Žingsnis 4
    Nusausinkite kukurūzus, sumaišykite su pomidoru, svogūnu, česnaku ir žolelėmis.
  5. Žingsnis 5
    Pridėkite sūrį ir pagardinkite prieskoniais.
  6. Žingsnis 6
    Prancūzišką batoną supjaustykite gabaliukais ir patepkite alyvuogių aliejumi.
  7. Žingsnis 7
    Ant batono gabaliukų uždėkite kukurūzų masę ir kepkite apie 10 minučių.