Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Visada malonu valgyti!

grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.

Folio rūgšties šaltinis .

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 111 kJ
Energija (kcal) 27 kcal
Riebalai (g) 0,3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,0 g
Angliavandenių (g) 3,6 g
Iš kurių cukraus (g) 2,1 g
Skaidulų (g) 2,3 g
Baltymų (g) 1,2 g
Druskos (g) 0,6 g
Vitamino B9 (µg) 36 µg
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.
laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite beprotiškai skanų vištienos karį.

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...

  • Šparaginių pupelių salotos

    Maistingos ir gradžios šparaginių pupelių salotos. Tofu sūris kartu su pupelėmis sukurs skonių įvair...