1. >Nuo 1853
  2. >GERA KEISTIS Į GERĄ

Mes ribojame naudojamų pesticidų kiekį

Ilgalaikis bendradarbiavimas su daugiau nei 2000 ūkininkų iš visos Europos suteikia mums galimybę padėti šiems ūkininkams pereiti prie alternatyvių agroekologinių metodų, tokių kaip mechaninis piktžolių ravėjimas ar spąstų vabzdžiams įrengimas. Siekiame užtikrinti, kad iki 2025 m. visuose mūsų dirbamuose laukuose bus naudojamos bent dvi alternatyvios žemės dirbimo technologijos. 

Daugiau informacijos

Derlių nuimame pačiu tinkamiausiu laiku

Pasėliai auginami natūraliu laikotarpiu ir konkrečioms kultūroms tinkamiausiose zonose. Siekiant užtikrinti jų geriausią skonį, spalvą ir tekstūrą, išlaikyti kuo įmanoma daugiau vitaminų ir mineralų, jie nuimami visiškai prinokę. Stengiamasi, kad gamyklas daržovės pasiektų per 5 valandas, taip jose išsaugant didžiausią kiekį vitaminų ir mineralų.

Daugiau informacijos

Tvari pakuotė - mūsų vienas iš prioritetų

Produktų pakuotės dažniausiai sudaro didžiąją dalį šiukšliadėžių turinio... Nors dabar dauguma žmonių jas rūšiuoja, tačiau mes jaučiame pareigą gerinti mūsų produktų pakuotes, kad kuo įmanoma labiau prisidėti prie gamtos. Mes nuolat rūpinamės pakuočių sudėtimi, svoriu, ekologiniu pėdsaku bei stengiamės tapti žiedinės (atsinaujinančios) ekonomikos dalimi.

Daugiau informacijos

Saugome biologinę įvairovę ir dirvožemį

Mūsų žemės ūkio partneriai įsipareigoję kuo natūraliau dirbti savo laukus, saugoti dirvožemį ir jos biologinę įvairovę. Mes asmeniškai pažįstame kiekvieną savo ūkininką ir reguliariai lankomės jo ūkyje – bent kiekvieną savaitę pasėlių augimo metu ir kiekvieną dieną nuimant derlių. 

Daugiau informacijos