Pinterest

Žirnelių užtepėlė

Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

40g anakardžių riešutų

3 a.š. vandens

3 v.š. citrinos sulčių

1 saujos kalendros

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

40g anakardžių riešutų

3 a.š. vandens

3 v.š. citrinos sulčių

1 saujos kalendros

Druskos ir pipirų

Receptas pagamintas su

Žalieji žirneliaiŽalieji žirneliai
  1. Žingsnis 1
    Anakardžio riešutus susmulkinkite trintuve.
  2. Žingsnis 2
    Tada sudėkite žirnelius ir kalendrą.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite citrinos sultis ir vandens, jei reikia.
  4. Žingsnis 4
    Viską išmaišykite.
  5. Žingsnis 5
    Pagardinkite prieskoniais.
  6. Žingsnis 6
    Patiekite kartu su duonos lazdelėmis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Meksikietiškas troškinys

    Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.

  • Gaspačo su žirneliais ir mėta

    Gaspačo su žirneliais ir mėta

    Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!