Pinterest

Žirnelių, šparaginių pupelių ir ridikėlių salotos

Įprastos salotos nusibodo ir nori išbandyti kažką naujo? Žirneliai, šparaginės pupelės ir ridikėliai – išskirtinis, itin gardus derinys. Papildykite savo vitaminų atsargas!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių

1 saujos ridikėlių

1 svogūno

Tarkuoto parmezano sūrio

Alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių

1 saujos ridikėlių

1 svogūno

Tarkuoto parmezano sūrio

Alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje.
  2. Žingsnis 2
    Sudėkite garuose ruoštas šparagines pupeles ir jas pašildykite. Joms sušilus, sudėkite ir žaliuosius žirnelius.
  3. Žingsnis 3
    Ridikėlius supjaustykite griežinėliais.
  4. Žingsnis 4
    Viską sumaišykite, pabarstykite parmezano sūriu, apipilkite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite prieskoniais.