Žirnelių, šparaginių pupelių ir ridikėlių salotos
Įprastos salotos nusibodo ir nori išbandyti kažką naujo? Žirneliai, šparaginės pupelės ir ridikėliai – išskirtinis, itin gardus derinys. Papildykite savo vitaminų atsargas!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių
1 saujos ridikėlių
1 svogūno
Tarkuoto parmezano sūrio
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių
1 saujos ridikėlių
1 svogūno
Tarkuoto parmezano sūrio
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių
1 saujos ridikėlių
1 svogūno
Tarkuoto parmezano sūrio
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
1 pakelio šaldytų Bonduelle garuose ruoštų Vapeur šparaginių pupelių
1 saujos ridikėlių
1 svogūno
Tarkuoto parmezano sūrio
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje.
- Žingsnis 2Sudėkite garuose ruoštas šparagines pupeles ir jas pašildykite. Joms sušilus, sudėkite ir žaliuosius žirnelius.
- Žingsnis 3Ridikėlius supjaustykite griežinėliais.
- Žingsnis 4Viską sumaišykite, pabarstykite parmezano sūriu, apipilkite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite prieskoniais.
Taip pat atrask...