Šokoladiniai avinžirniai
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
- Žingsnis 1Avinžirnius nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
- Žingsnis 2Tuo metu šokolado gabaliukus ištirpinkite vandens vonelėje.
- Žingsnis 3Apkepintus avinžirnius sumaišykite su šokoladu, jog visi avinžirniai būtų aptepti šokoladu.
- Žingsnis 4Padalinkite į mažesnius gabaliukus. Leiskite atvėsti ir tuomet apibarstykite kokosų drožlėmis.
Taip pat atrask...