Avinžirniai indiškai
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė (310 g) „Bonduelle“ avinžirnių
1 v. š. indiškos prieskonių pastos „Tandoori“
3 v. š. aliejaus
300 g basmati ryžių
½ agurko
Maltų kuminų ir (arba) česnako (nebūtinai)
150 g graikiško jogurto
1 svogūnas
1 poras
1 raudonoji paprika
1 skardinė (400 ml) kokosų pieno
½ ryšelio kalendrų
- trintuvė
1 v. š. indiškos prieskonių pastos „Tandoori“
3 v. š. aliejaus
300 g basmati ryžių
½ agurko
Maltų kuminų ir (arba) česnako (nebūtinai)
150 g graikiško jogurto
1 svogūnas
1 poras
1 raudonoji paprika
1 skardinė (400 ml) kokosų pieno
½ ryšelio kalendrų
- trintuvė
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė (310 g) „Bonduelle“ avinžirnių
1 v. š. indiškos prieskonių pastos „Tandoori“
3 v. š. aliejaus
300 g basmati ryžių
½ agurko
Maltų kuminų ir (arba) česnako (nebūtinai)
150 g graikiško jogurto
1 svogūnas
1 poras
1 raudonoji paprika
1 skardinė (400 ml) kokosų pieno
½ ryšelio kalendrų
- trintuvė
1 v. š. indiškos prieskonių pastos „Tandoori“
3 v. š. aliejaus
300 g basmati ryžių
½ agurko
Maltų kuminų ir (arba) česnako (nebūtinai)
150 g graikiško jogurto
1 svogūnas
1 poras
1 raudonoji paprika
1 skardinė (400 ml) kokosų pieno
½ ryšelio kalendrų
- trintuvė
- Žingsnis 1Avinžirnius perplaukite vandeniu ir palikite gerai nuvarvėti. Sumaišykite prieskonių pastą su 1 v. š. aliejaus. Įmaišykite avinžirnius ir atidėkite pasimarinuoti.
- Žingsnis 2Išvirkite ryžius pagal pakuotės instrukciją. Išpjaukite iš agurko sėklalizdį, agurką stambiai sutarkuokite. Sumaišykite agurką su jogurtu. Jei norite, pagardinkite žiupsneliu kuminų arba česnako.
- Žingsnis 3Susmulkinkite svogūną. Supjaustykite porą žiedais, o papriką kubeliais.
- Žingsnis 4Didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 v. š. aliejaus. Apkepkite svogūną (1 min). Sudėkite į keptuvę papriką ir porą, kepkite viską kartu dar 4 min. Supilkite avinžirnius su visu skysčiu, kuriame jie marinavosi. Supilkite į keptuvę kokosų pieną ir pakaitinkite dar 3 min.
- Žingsnis 5Paskirstykite ryžius į 4 lėkštes. Šalia įdėkite avinžirnių masės. Apibarstykite stambiai kapotomis kalendromis ir patiekite su jogurto padažu.
- Žingsnis 6Jeigu į jogurto padažą įbersite smulkiai supjaustytų 1 mėtos šakelės lapelių, jis bus dar gaivesnis.
- Žingsnis 7Variantas su mėsa Naudokite 1 skardinę avinžirnių (150 g) ir 200 g vištienos krūtinėlės (sumaišykite su marinatu). Veganiškas variantas Naudokite kokosų jogurtą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Taip pat atrask...